Ron de Hoogh Paranormaal Advies Bureau Breda

 Ron de Hoogh


Werkt ruim 40 jaar met zijn paranormale gaven.


Zijn specialisatie ligt bij het zogenaamde fotolezenDat houdt in dat Ron informatie“binnenkrijgt”, zoals hij het zelf noemt, zodra hij een foto of een gerelateerd voorwerp ter hand neemt. Dit is psychometrie Deze gave gebruikt Ron om ondernemers en particulieren te helpen in verschillende situaties.


Bent u als bedrijf bezig met sollicitatieprocedures? Denkt u na over grote investeringen, als particulier of als bedrijf? Ook hier is hij een goede raadgever. Ron richt zich op het MKB en sollicitatie procedures van de hogere management posities (zowel lijn als staf) in met name de financiële&zakelijke dienstverlening industrie & handel en energy & utilities. Met name is Ron  perfect inzetbaar wat betreft posities met een jaarlijks inkomensniveau van € 35.000,= tot € 100.000,= of hoger.Dit concept geldt ook voor grote investeringen.

 

 Bij bedrijfsreorganisaties is hij een goede raadgever,de juiste persoon op de juiste plaats. De match tussen persoonlijkheid en organisatiecultuur is de belangrijkste succesfactor in de samenwerking tussen het individu en de organisatie. Alleen door zich bewust te zijn van de kracht van een dergelijke match, halen personen en organisaties het maximale uit zichzelf. 

 


Ron haalt de meest geschikte kandidaten voor uw bedrijf eruit.

 

Voor functies met een lange en vooral dure inwerktijd is het handig om naast de executive search methode, een toevoeging te doen met behulp van het foto lezen  

 

Nadat de sollicitanten door vaak lange procedures en vele testen zijn heen gekomen blijven er meestal een paar kandidaten over. 

Ron  kan als geen ander direct tussen de laatste drie of vier kandidaten de meest geschikten eruit kiezen. 

Dit kan hij door gebruik te maken van de psychometrie methode. 

Zo kan hij uw bedrijf extra kosten besparen door de meest geschikte kandidaten eruit te halen.

 

Ook kunt u enorme kosten besparen bij de te dure en te lange sollicitatie procedures.

Door Ron eerder in te schakelen bij het filteren van geschikte kandidaten. Als u hem eerder in de sollicitatie procedure betrekt kan hij uw bedrijf sneller helpen bij het zoeken van de geschikte kandidaten.

Hoe werkt een consult ?U bent  meer dan welkom om contact op te nemen met Ron de Hoogh.


U kunt met Ron telefonisch of via e-mail. zie contactformulier  een afspraak maken.

Waarna U  z.s.m. wordt gebeld, vergeet niet uw telefoon nummer te vermelden.


Tijdens het maken van de afspraak worden de kosten en  onkosten vergoeding besproken. (Bijvoorbeeld als u wilt dat Ron de Hoogh uw bedrijf of huis bezoekt). Een con- sult in zijn praktijk aan huis is ook mogelijk. 

Zodra hij een foto in handen krijgt, komt de informa -tie bij hem binnen. 

U krijgt alle informatie die spontaan in hem opkomt. 

Vervolgens kunt u vragen stellen over wat u wilt we- ten.

 

Mocht u twijfelen aan zijn geloofwaardigheid of sceptisch bent tegenover de esoterie, dan bent u van harte welkom om de reactie’s van eerder geholpen mensen te lezen in het gastenboek.

Aantal bezoekers
van deze site
Ron de Hoogh Paranormaal Advies Bureau K.v.K. 20098826 Breda Bank ABN AMRO Breda 468029060
info@rondehoogh.nl